top of page

Kinek ajánlom a tanácsadást?

  • Úgy érzed, el vagy akadva életed valamely területén

  • Folyamatosan visszatérő nehézségekbe ütközöl

  • Szeretnéd jobban érteni saját működésed

  • Világosabban látnád a céljaidat annak tükrében, hol is tartasz most

Hszükséged lenne egy kis inspirációra, hogyan közelíthetnéd meg a téged foglalkoztató kérdéseket új nézőpontból, a tarot egy nagyon hasznos eszköz lehet. 

 

Nem jövendőmondásra használom a kártyát, inkább művészetterápiás eszközként. Segít hozzáférni azokhoz az erőforrásokhoz, belső tartalékokhoz, amik nehezebben időszakokban át tudnak lendíteni. Meseterapeutaként elsajátítottam, hogyan lehet a szimbólumok, képek világán keresztül nagyobb rálátást kapni a saját működésünkre. 

 

Az egyéni alkalmak során egy rövid beszélgetést követően kártyákat húzunk, és közösen megkeressük a helyüket a te saját történetedben, mit akarnak mondani neked, hogyan tudnak a hasznodra válni. 

 

A tanácsadás időtartama 90 perc, online és személyesen is résztvehetsz, személyesen a Jászai Mari tértől pár lépésre találsz a 13. kerületben.

 

A tanácsadás ára 20 000 Ft / alkalom.

Időpontegyeztetéssel kapcsolatban kérlek, írjatok emailt: tarotkollektiva@gmail.com, hívjatok ezen a telefonszámon: +3620 474 8273. A FOGLALÁSI NAPTÁR ÁTMENETILEG NEM MŰKÖDIK!
 

Ha online vesztek részt a tanácsadáson, akkor átutalással, Revoluton és PayPal-on keresztül tudtok fizetni. Az utalási adatokat küldöm, miután bejelentkeztetek. Személyes találkozás esetén készpénzben is fizethettek. 

-- FONTOS INFORMÁCIÓK --

Ha mégsem tudsz eljönni a lefoglalt időpontra, 72 órával előtte lemondhatod, és visszakapod a teljes összeget. Ha módosítani szeretnél, kérlek, írj emailt (tarotkollektiva@gmail.com), és keresünk neked másik időpontot. Ha 72 órán belül mondod le, akkor sajnos nem tudom visszaadni a tanácsadás díját.

Szeretném felhívni a figyelmeteket rá, hogy a tarot tanácsadás nem gyógyító tevékenység, és nem helyettesíti a terápiát.

 

Kérlek, csak akkor jelentkezz tanácsadásra, ha elmúltál 18 éves.

bottom of page